Thuiszorg De Zon
Alles in huis voor de zorg bij u thuis!
Steun Familiezorg West-Vlaanderen vzw
U bent hier: Disclaimer

Disclaimer

Deze website is onderworpen aan een auteursrechtclausule en aan een exoneratieclausule.

AUTEURSRECHTCLAUSULE © Familiezorg West-Vlaanderen vzw
Alle teksten en illustraties op deze website evenals de lay-out en de functionaliteit van deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. U kan de teksten en illustraties afdrukken voor privé-gebruik; verspreiding ervan kan enkel na toestemming van Familiezorg West-Vlaanderen vzw. U kan citeren op voorwaarde dat u steeds verwijst naar de authentieke bron, tenzij voor commerciële doeleinden, in welk geval reproductie, zelfs met bronvermelding, niet toegestaan is.
De logo's die op deze website worden gebruikt zijn beschermde beeldmerken.

EXONERATIECLAUSULE
Ondanks alle inspanningen kan Familiezorg West-Vlaanderen vzw niet garanderen dat de informatie op deze website op elk moment actueel, juist en volledig is. Familiezorg West-Vlaanderen vzw is niet verantwoordelijk voor de informatie op deze website en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele nadelige gevolgen van eventuele onjuistheid of onvolledigheid van de gegevens op deze website. Aan de gegevens op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.

GEBRUIKSVRIENDELIJKHEID
Familiezorg West-Vlaanderen vzw heeft tijdens het ontwikkelen van de website veel aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid hiervan.
Hierdoor hopen we dat onze website toegankelijk is voor iedereen.

Daarnaast is veel zorg besteed aan de onderliggende code van deze website. Als resultaat hiervan is onze website volledig conform met de XHTML 1.0 validatie regels.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Reacties op de inhoud: info@familiezorg-wvl.be. Laatste wijziging: 26/12/2008.